Lapset ja nuoret

Mediataidot ja ryhmäkäynnit

Kirjasto tarjoaa mediataitojen opetusta kouluille, päiväkodeille ja muille ryhmille. Kirjaston mediataitojen opetukseen kuuluvat mm. kirjastonkäytön opetus, kirjastovierailut, kirjavinkkaus ja opastukset eri medioiden käyttöön ja tulkintaan.

Yhteydenotot ja lisätietoja

Yhteystiedot ja tarkempaa tietoa tarjotuista palveluista:
Villi-Rillin videot

Kirjastokortti


Villi-Rilli menee kirjastoon ja löytää valtavan paljon kivoja kirjoja. Villi-Rilli haluaisi lainata kirjoja, joten hän tarvitsee kirjastokortin. Villi-Rilli täyttää lomakkeen ja saa kirjastokortin. Villi-Rilli lisää lomakkeelle tunnusluvun, jolla pääsee uusimaan lainoja internetissä ja lainaamaan lainausautomaatilla. Lopuksi hän kiittää kirjastovirkailijaa.

Villi-Rilli säikähtää


Villi-Rilli käy kalassa, mutta saa eräpäivämuistutuksen kirjojen palautuspäivästä. Hän tuo kaikki kirjat kirjastoon, vaikka ne voisi uusia myös puhelimessa, tai internetissä tunnusluvun avulla. Villi-Rilli saa kuitenkin lainat uusittua ja lähtee kotiin syömään pyydystämäänsä kalaa.

Villi-Rilli etsivänä


Villi-Rilli etsii sinistä kirjaa. Oikea kirja etsitään kirjaston tietokoneen avulla. Kirjaa haetaan sen nimellä. Kirjan nimen avulla saadaan selville sen tekijä, jonka jälkeen oikea kirja löytyy hyllystä.