E-aineistot Kyyti-kirjastoissa

E-kirjat

E-kirjoja ja e-äänikirjoja

Lainaa e-kirjoja ja e-äänikirjoja Kyyti-kirjastojen Ellibs-kokoelmasta. Lainaamiseen tarvitset kirjastokorttisi numeron.

Palvelu on käytössä kaikilla Kyyti-kirjastoilla.
Palvelun tarkemmat käyttöohjeet.
 

Kansalliskirjaston Klassikkokirjasto

Kotimaisia klassikoita ilmaisina e-kirjoina.

Palvelu on kaikille avoin.
 

E-lehdet

Kotimaisia sanomalehtiä 

ePress-palvelussa on luettavissa yli 200 kotimaista paikallis- ja maakuntalehteä.

Lehdet ovat digitaalisina näköisversioina, täysin samassa muodossa kuin painosta ilmestyvät painetut lehdet. Lehtien arkisto ulottuu vuoden taaksepäin.

Palvelu on käytössä kaikilla Kyyti-kirjastoilla, vain kirjaston tiloissa.
 

Kotimaisia aikakauslehtiä

eMagz-palvelussa on luettavissa yli 30 kotimaista aikakauslehteä. Lehdet ovat digitaalisia näköisversioita, eli samanlaisia kuin painetut lehdet. Lehdet ovat luettavissa 12 kuukauden ajan.

Samaa lehteä voi yhtä aikaa lukea rajoitettu määrä käyttäjiä. Jos haluamasi lehden lukuoikeudet ovat käytössä, yritä hetken kuluttua uudestaan.

Palvelu on käytössä kaikilla Kyyti-kirjastoilla, vain kirjaston tiloissa.
 

Ulkomaisia sanoma- ja aikakauslehtiä

PressReader on kansainvälinen lehtipalvelu, joka sisältää yli 6 000 lehteä 120 maasta yli 60 kielellä. Palvelussa lehdet ovat täysin samanlaisia kuin painetut lehdet. Noin puolet sisällöstä on sanomalehtiä ja puolet aikakauslehtiä.

Palvelua voi käyttää Haminan, Iitin, Kotkan ja Kouvolan kirjastoissa sekä kotona kirjautumalla alla olevaan osoitteeseen verkkokirjastotunnuksilla.

Osoite kirjastokäytössä: https://www.pressreader.com/
Osoite kotikäytössä: https://kirjasto.kyyti.fi/cgi-bin/koha/pages.pl?p=PressReader

Kotikäytön linkki vie sivulle, johon kirjaudutaan kirjastokortin tunnusluvulla ja salasanalla. Klikkaa kirjautumisen jälkeen sivulla näkyvää linkkiä "PressReader" ja klikkaa edelleen avautuvassa ikkunassa painiketta "Select Publication", niin pääset valitsemaan haluamasi lehden palvelusta.

PressReaderin käyttöohje

Musiikki

Musiikin kuuntelupalvelu

Naxos Music Library -palvelussa on tarjolla klassisen musiikin Naxos Music Library, eri aikakausien jazzia sisältävän Music Library Jazz ja maailmanmusiikkia ja etnoa Music Library World. Kirjaudu sisään kirjastokortin numerolla.

Palvelu on käytössä kaikilla Kyyti-kirjastoilla.
Palvelun tarkemmat käyttöohjeet.  

Verkkomusiikkikoulu

Verkossa toimivassa Rockway-musiikkikoulussa voi opiskella soittoa ja laulua. Tarjolla on 20 suomenkielistä kurssia. Palveluun kirjaudutaan verkkokirjastotunnuksilla.

Palvelu on käytössä kaikilla Kyyti-kirjastoilla.