Kotka - Kirjastonkäytön opastus ja ryhmäkäynnit

Kotkassa kirjastonkäytön ja tiedonhaunopastusta sekä kirjaston tilojen ja toiminnan esittelyä annetaan kouluille, päiväkodeille ja muille ryhmille. Kirjaston henkilökunta tulee myös pyydettäessä esittelemään kirjastoaineistoa ja kertomaan kirjaston toiminnasta erilaisiin tilaisuuksiin.

Yhteystiedot:

  • Kotkan pääkirjasto: aikuistenosaston tietopalvelu, p. 040 388 3754
  • Kotkan pääkirjasto: lastenosasto, p. 040 688 3752
  • Karhulan kirjasto, p. 040 688 3587
  • Karhuvuoren kirjasto, p. 040 158 7338

 Mediakasvatuksen yhteydenottopyyntö -lomake

Räätälöimme mielellämme opettajan tai ryhmän toiveiden mukaan opetushetkiä ja ryhmäkäyntejä. Varaattehan ajan opetushetkiin ja ryhmäkäynteihin hyvissä ajoin.

Esikoululaisille järjestetään kulttuuripolkuun liittyvä kirjastokäynti. Käynnin aikana saadaan vastaus kysymyksiin: Miten lainataan ja palautetaan? Miten kirjaa käsitellään? Mitä kirjastossa on ja miten kirjastossa käyttäydytään?

Ala- ja yläkoululaisten kirjastonkäyttöön, tiedonhankintaan ja lukuvinkkaukseen liittyvät kirjasto- ja ryhmäkäynnit löytyvät Kotkan kaupunginkirjaston Peda.netin sivuilta. Klikkaa tästä Kotkan kaupunginkirjaston Peda.netin sivuille. Peda.netin sisällön pääsee näkemään, kun kirjautuu sisään palveluun.

Erilaisten aikuisryhmien ja opiskeluryhmien on mahdollista tilata aika esim. kirjastokierrokselle, kirjaston palvelujen esittelylle tai tiedonhankinnan opastukseen.