Haku

Kotka - kirjastonkäytön opastus ja ryhmäkäynnit

Kotkassa kirjastonkäytön ja tiedonhaunopastusta sekä kirjaston tilojen ja toiminnan esittelyä annetaan kouluille, päiväkodeille ja muille ryhmille. Kirjaston henkilökunta tulee myös pyydettäessä esittelemään kirjastoaineistoa ja kertomaan kirjaston toiminnasta erilaisiin tilaisuuksiin.

Yhteystiedot:

Mediakasvatuksen yhteydenottopyyntö (webropol-lomake)

Räätälöimme mielellämme opettajan tai ryhmän toiveiden mukaan opetushetkiä ja ryhmäkäyntejä. Varaa aika opetushetkiin ja ryhmäkäynteihin hyvissä ajoin.

Esikoululaisille järjestetään kulttuuripolkuun liittyvä kirjastokäynti. Käynnin aikana saadaan vastaus kysymyksiin: Miten lainataan ja palautetaan? Miten kirjaa käsitellään? Mitä kirjastossa on ja miten kirjastossa käyttäydytään?

Ala- ja yläkoululaisten kirjastonkäyttöön, tiedonhankintaan ja lukuvinkkaukseen liittyvät kirjasto- ja ryhmäkäynnit löytyvät Kotkan kaupunginkirjaston Peda.netin sivuilta (sisältö näkyy kirjautumisen jälkeen).

Erilaisten aikuisryhmien ja opiskeluryhmien on mahdollista tilata aika esim. kirjastokierrokselle, kirjaston palvelujen esittelylle tai tiedonhankinnan opastukseen.