Haku

Musiikin suoratoistopalvelu Naxos

Musiikkia moneen makuun

Naxos Classic -musiikkipalvelu Naxos Jazz -musiikkipalvelu Naxos World -musiikkipalvelu

Naxoksen kolmessa kuuntelupalvelussa voit kuunnella musiikkia suoratoistona maksutta. Valikoimassa on tuhansia levyjä klassista musiikkia, maailmanmusiikkia, jazzia ja vanhempaa popmusiikkia.

Sivustolla on myös tietoa klassisen musiikin säveltäjistä ja esittäjistä, musiikkisanasto, oopperoiden librettoja ja juonikuvauksia, valmiita soittolistoja sekä materiaalia musiikkikasvatukseen.

Näin aloitat kuuntelun

Aloita kuuntelu siirtymällä Naxoksen kirjautumissivulle ja syöttämällä kirjastokortin numero kenttään Enter Passcode.

Palvelu toimii kaksi tuntia kerrallaan. Jos haluat jatkaa kuuntelua kahden tunnin jälkeen, kirjaudu uudestaan sisään. Kun lopetat kuuntelun, kirjaudu ulos "Log out"-painikkeella. Palvelussa on rajattu määrä kuunteluoikeuksia ja kirjautumalla ulos vapautat oikeuden toiselle käyttäjälle.

Naxos toimii myös mobiililaitteissa

Naxos Music Library on käytettävissä myös mobiililaitteilla ilman erillistä sovellusta. Naxoksella on myös sovellukset Applen ja Android-laitteille. Sovelluksessa voit tallentaa omia soittolistoja.

Näin asennat mobiilisovelluksen

  1. Avaa Naxos Music Library.
  2. Kirjoita Enter Passcode -kenttään Kyyti-kirjastokorttisi numero ja valitse Login.
  3. Valitse Playlists-välilehti. Klikkaa kohdasta Student/member playlists account linkkiä Sign up. Täytä lomake ja valitse Register New Account Now.
  4. Lataa mobiililaitteeseesi sovellus Naxos Music Library (NML) iTunesista (iPhone, iPod, iPad) tai Google Playsta (Android-laitteet).
  5. Sähköpostiin tulee linkki, jota klikkaamalla aktivoit luodun tilin käyttöösi. Antamasi sähköpostiosoite ja salasana toimivat Naxos-mobiilipalvelun käyttäjätunnuksena ja salasanana.

Laitteellasi on tämän jälkeen käytössä koko Naxos Music Libraryn äänitetarjonta missä ja milloin vain. Palvelun käyttöön suositellaan WiFi-yhteyttä.