Digitointi

Kouvolan pääkirjaston Mediamaja

Mediamajassa voi digitoida VHS-kasetit, dia-kuvat, negatiivit, valokuvat, c-kasetit ja vinyylilevyt. Digitoimaan voi tulla ilman ajanvarausta, mutta kannattaa soittaa etukäteen, puh. 02061 51333 tai 02061 55232, jotta henkilökuntaa on paikalla ohjaamassa asiakkaan alkuun omatoimisessa digitoinnissa. Myös sähköpostilla mediamaja@kouvola.fi voi ottaa yhteyttä. Mediamajan aukioloajat

Kotkan pääkirjaston digitointipiste

Kotkan pääkirjastossa on musiikin ja kuvan digitointi- ja editointimahdollisuus. Digitointi- ja editointihuonetta voi käyttää yli 15-vuotiaat, joilla on Kotkan kaupunginkirjaston lainausoikeus Laitteisiin ja ohjelmiin voi tulla tutustumaan paikan päälle. Tila ja mahdollinen opastus varataan pääkirjaston tietopalvelusta, p. 040 688 3754 tai kirjasto@kotka.fi. Asiakkaat tuovat itse tarvitsemansa tallennusvälineet (DVD- ja CD-levyt, ulkoiset kiintolevyasemat, muistitikut).

 
Kuva digitointipalveluista

Haminan kirjaston vhs-kasettien digitointipiste

Haminan pääkirjastossa on mahdollista digitoida vhs-kasetit dvd-muotoon.

Digitointipaikka sijaitsee pääkirjaston Kuuntelu 1 -huoneessa. Digitointi- ja opastusaikaa voi tiedustella kirjaston neuvonnasta, puh: 040 199 1310.

Henkilökunta opastaa tarvittaessa digitoinnissa, mutta asiakas suorittaa työn itsepalveluna. Kuuntelu 1-huoneessa on digitointiin selkeät kirjalliset ohjeet.

Kuva digitointipalveluista

Digitointi vie aikaa vhs-kasetissa olevan nauhoituksen keston verran. Asiakkaalla voi olla vain yksi voimassa oleva ajanvaraus kerrallaan. Ennen digitointiin tulemista asiakkaan tulee hankkia itse kotilaitteeseensa sopiva dvd-levy (DVD+R/RW, DVD-R/RW).

Digitointia varten asiakkaalla tulee olla voimassa oleva kyyti-kirjastojen kirjastokortti.